szerző:
hvg.hu

Bruce Springsteen Born to Run című könyve még idén megjelenik, jelenti a Pitchfork.

A zenészlegenda, ahogy arról a kiadványt beharangozó sajtóközlemény fogalmaz, a könyvben többek közt mesél a New Jersey-i kezdetekről, korai inspirációiról, arról, amikor még egy bárzenekar vezére volt Asbury Parkban (amely egy Springsteen-lemez címadója is, egyébként), az E Street Band felemelkedéséről, a dalait és lemezeit inspiráló személyes küzdelmekről – szóval, száz szónak is egy a vége, ha szerencsénk van, izmos önéletírásra számíthatunk a rocktörténelem egyik legizgalmasabb dalnoktól.

„Magadról írni vicces dolog. Ám egy ilyen projektben az író egy dolgot ígér, hogy betekintést enged a fejébe. Ezeken az oldalakon erre tettem kísérletet” – írja Springsteen.

A Born to Run – mely Springsteen egyik legismertebb dala után kapta a címét – a Simon & Schuster kiadásában szeptember 27-én kerül a boltokba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!