szerző:
hvg.hu

Viszont kihozott egy új dalt a tízéves kihagyás után megjelenő szólólemezéről. Meg is mutatjuk a slágeres számot.

Mint arról korábban hírt adtunk, az új Gwen Stefani-lemez címe This Is What The Truth Feels Like lesz, ami március 18-án jelenik meg, tíz évvel az előző albuma, a 2006-os The Sweet Escape után.

Az is kiderült már, hogy az albumon 12 dal kapott helyet (köztük az előzetesen kiadott Used to Love You), és hogy a 2014-es kislemezszámok (Baby Don’t Lie, Spark the Fire) nem szerepelnek rajta. Stefanit legutóbb, mint Király Viktor mentorát láthattuk az amerikai The Voice-ban.

Gwen Stefani
©

Stefani zenekara, az 1986-ban (még másik énekessel) alakult, majd a Don't Speak című slágert is tartalmazó 1995-ös Tragic Kingdommal befutott No Doubt legutóbb 2012-ben jelentetett meg albumot – vele azonban már nem is adnak ki több lemezt, mivel Stefani zenésztársai bejelentették, hogy az AFI frontemberével, Davey Havokkal folytatják.

A Make Me Like You című új dalhoz a következő Grammy-díjátadón forgatnak koncertfelvételt, amit a reklámszünet videoklip formába is öntenek. Addig is, itt a dal:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!