szerző:
hvg.hu

David Lynch kedvenc színésznője és Benicio Del Toro is szerepet kap a Star Wars következő, nyolcadik epizódjában, amelynek hétfőn kezdődtek meg a munkálatai Londonban. A hír mellé egyből egy teasert is mellékelt a gyártó, ami sejteni engedi, hogy Luke Skywalker nagyobb szerepet kap az új filmben, mint az Ébredő erőben.

Bár már két milliárd dollárnál tart, és még meg sem állt a Star Wars 7 diadalútja a mozikban, máris kezdik csúcsra járatani a nyolcadik epizód körüli hírverést. Az új film most kezdett forogni, és várhatóan 2017 decemberében kerül a mozikba.

A produkció a forgatás megkezdéséről szóló hír mellé egyből egy teaser videót is mellékelt, ami sejteni engedi, hogy Luke Skywalker ezúttal nagyobb szerepet kap a filmben, mint az Ébredő erőben. Az új epizód a jelek szerint ott kezdődik, ahol az előző véget ért.

A nyolcadik epizód szereposztásával kapcsolatban is közöltek újdonságokat: ahogy már régóta rebesgették, Benicio Del Toro valóban csatlakozik a szereplőgárdához, bár arról nem szólt a hír, hogy tényleg az egyik gonosz bőrébe bújik-e bele, ahogy a piaci pletykák tippelték.

Újdonság, hogy David Lynch kedvenc színésznője, a Veszett a világból ismerős Laura Dern is szerepet kap a produkcióban, akárcsak Kelly Marie Tran.

Benicio Del Toro nagyon örül
©

A Walt Disney sajtóközleménye szerint a forgatási munkálatok hétfőn kezdődtek meg a londoni Pinewood Studiosban. Az új epizód írója és rendezője Rian Johnson.

A Star Wars 8-ban a közlemény szerint visszatér: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!