szerző:
hvg.hu

A visszatérő sztárfellépő negyedszer lép fel a világ talán legfontosabb könnyűzenei rendezvényének legnagyobb színpadán.

A Coldplay-ről beszélünk, mely az idei Glasto (június 22-26.) zárónapján, június 26-án, vasárnap lép színpadra. Chris Martinék 2002, 2005 és 2011 után negyedik alkalommal lépnek a Pyramid Stage-re.

A Coldplay tavaly decemberben jelentette meg A Head Full Of Dreams című nagylemezét. A zenekar nem rég adott ellentmondásos kritikai visszhangokkal kísért koncertet az amerikai focibajnokság nagydöntője, a Super Bowl félidejében (Bruno Mars és Beyoncé társaságában).

Ami a további headlinereket illeti: többek közt Adele és a Muse neve forog közszájon.


A Coldplay 2002-ben Glastonbury-ben:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!