szerző:
hvg.hu

Az Uránia és Corvin moziban, később pedig további vidéki helyszíneken felirattal, eredeti nyelven mutatják be újra minden idők egyik, sokak szerint egyenesen legjobb filmjét.

Az IMDb örökranglistáján holtversenyben első, a Metascore-on maximális 100-asra értékelt, 3 Oscar-díjat is bezsebelő filmet különösebben nem kell bemutatni senkinek, a többség úgyis kívülről fújja minden jelenetét. Mozivásznon azonban elég ritkán lehetett látni Francis Ford Coppola gengszterdrámáját, március 10-től viszont az Uránia és a Corvin moziban eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik le többször a majd' 3 órás klasszikust. A tervek szerint később vidéki mozikban is látható lesz a film.

A vetítésekre már el is kezdték árulni a jegyeket, a részleteket az Urániás jegyelővételhez itt. a corvinos eseményt pedig itt találja.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!