szerző:
hvg.hu

Klinghammer István nyilatkozata után a tanárlázadás szimbóluma lett a kockás ing. Művészek is támogatják a pedagógusokat.

„Nem lennék az, aki vagyok, ha nem azok a tanárok tanítottak volna, akik. Úgyhogy a kockás ing szerintem végtelenül menő. Keserű Imre, drága osztályfőnökömnek több is volt... Úgyhogy kedves tanárok, szülők, gyerekek és mindenki: kockás ing a jövőért!” – írta ki Facebook-oldalára Alföldi Róbert, és mellélkelt egy fotót is egy ilyen ingről.

©


Igaz, ő nem vette fel a ruhadarabot. Ellentétben Koncz Zsuzsával, aki kockás inges képpel jelentkezett, hogy beharangozza tavaszi koncertjeit. És megjegyzi: „Bródynak jobban áll a kockás ing, de amint látjátok, nekem is van! :-)))”

Nevezett Bródy János egyszerűen kirakott egy fotót magáról kockás ingben. Hogy kinek áll jobban, azt döntsék el az olvasók.

©

A kockásinges lázadás megihlette a mémgyárakat is, a legjobb alkotások között itt szemlézehet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!