szerző:
hvg.hu

Az olasz, angol és német nyelv mellett negyedik nyelvként magyarul is hozzáférhetővé tették Bud Spencer honlapját.

Az első látásra meglepő fejleményre a 24.hu talált rá. De talán nem is annyira meglepő mindez, hiszen Magyarországon a szokásosnál valamiért sokkal nagyobb kultusza alakult ki a Piedonét alakító színésznek.

Ezzel ő maga is tisztában van. Mint a hvg.hu-nak korábban elmondta, tudja, hogy nagyon sok rajongója él Magyarországon. Azt is hozzátette, hogy nem kizárólag a filmjei miatt fontos számára ez az ország.

„Már azelőtt is elég jól ismertem a magyarokat, hogy életemben először kamera elé álltam. Vízipólósként anno önök voltak a legnagyobb ellenfeleink, és hát tudjuk, hogy ez az olasz-magyar rivalizálás a mai napig megvan. A maguk hazája szerintem eleve az egyik legfontosabb úszó és pólós nemzet. A válogatottban támadóként játszottam, és a magyar védelem volt akkoriban a legkeményebb” – árulta el.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!