szerző:
hvg.hu

Nemrégiben Sena volt a vendég az Anna and the Barbies akusztikus koncertjén, ami annyira megihlette őket, hogy meg is született a közös munka ötlete.

Az „I Belong to You” –t Pásztor Anna, a már két gyermekes anyuka három szimbolika szerint értelmezi: szülő-gyermek köteléke, egy szerelmes pár kapcsolata és az ember hazájához fűződő viszonya.

A zenekar áprilisban tér vissza a színpadra , amikor kezdetét veszi az UTÓPIA turné, mely úgy készül, mint egy igazi összművészeti mozaik.

A koncerteket tervezésében egy színházi rendezővel is együtt dolgoznak, és a novemberi UTÓPIA lemezbemutatót a Fővárosi Nagycirkuszban tartják majd meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!