szerző:
hvg.hu

A Nagy Duett új évadához, Balázs Klári helyére szeretne új zsűritagot szerződtetni a TV2, a Bors szerint egy volt Heti hetes-sztárt csábítanak.

A korábban az RTL Klub Heti hetes című műsorának állandó szereplőjét, Hernádi Juditot szeretné magához csábítani a TV2 – írja a Bors. A színésznőt az eddig zsűritag Balázs Klári helyére hozná Andy Vajna televíziója.

Hernádi Judit pár éve már nem szerepel a Heti hetesben, de az RTL-nél több produkcióban is felbukkant, zsűrizett például a Csillag születikben, szerepelt a Butiquehotel.hu című sorozatban, meg korábban a Pasikban.

Pénteken ugyancsak a Bors írta meg, hogy csatornát vált Ábel Anita is, aki ugyancsak a Heti hetes szereplője volt. Ő szintén a TV2-höz igazol, ahol gyerekeknek szóló tehetségkutatót vezethet majd.

Hernádi Judit eddig az RTL Klubon szerepelt
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!