szerző:
hvg.hu

A 16 miniepizódból álló széria csütörtökön indul.

Az album dalait különböző aspektusokból feldolgozó sorozatot még a művész január 10-i halála előtt leforgatták. A főszerepekben az amerikai tini-divatmagazin alapítóját, a divatblogger-színésznőt, Tavi Gevinsont és a Sírhant művekből ismerős Patricia Clarcksont láthatjuk majd.

„2015 őszén David Bowie különleges, megjelenés előtti hozzáférést biztosított számunkra 28. stúdióalbumához, a Blackstarhoz, lehetővé téve számunkra, hogy elkészítsük dalai sajátos vizuális interpretációit – anélkül, hogy előzetes elvárásokat támasztott vagy határokat szabott volna. A 2015 decemberében elkészült UNBOUND: A★InstaMiniSeries olyan különleges utazásra invitálja a közönséget, melyet az album dalai, szövegei és vizuális világa inspirált” – írja a sorozat ajánlószövege.

A epizódok hétfőnként, keddenként, csütörtökönként és péntekenként kerülnek ki a netre.

További, David Bowie-val foglalkozó cikkeinket itt olvashatja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!