szerző:
MTI

Meghalt Tony Burton amerikai színész, aki a Rocky-filmekben Duke-ot, a címszereplő ellenfelének, Apollo Creednek a menedzserét és edzőjét játszotta.

A színész 78 éves korában, Kaliforniában hunyt el csütörtökön.

©

Kollégája, Carl Weathers, Creed alakítója írta a Twitteren: "Szomorú hír. Tehetsége és erőteljes játéka nagyban hozzájárult a Rocky-filmek sikeréhez".

A filmezés előtt maga is nehézsúlyú profi ökölvívó volt. A Rocky-sorozaton kívül feltűnt a Ragyogásban, kisebb szerepe volt a Twin Peaksben és a Chicago Hope kórház című sorozatban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!