szerző:
hvg.hu

A legjobb idegen nyelvű film díját a gála utolsó harmadában adják át, tehát magyar idő szerint valószínűleg 4 óra után derül csak ki, kap-e Oscart a Saul fia.

Nyilvánosságra hozták a szervezők, hogy milyen sorrendben adják át a díjakat a kükönböző kategóriákban az idei Oscar gálán. Ezek szerint a legjobb idegen nyelvű film kategóriája a 18. lesz a 24 kategória közül. Ez azt jelenti, hogy a magyar idő szerint hajnali fél háromkor kezdődő gála utolsó harmadában, valamikor 4, de lehet inkább 5 óra fele kell majd izgulni.

A legjobb idegen nyelvű filmért ők szállnak idén harcba
©

Az idei Oscar-esélyekről itt írtunk, míg ebben a cikkünkben összeszedtünk húsz indokot, amiért a Saul fiának kellene nyernie az Oscart.

Itt a terv az estére, félkövérrel a legjobb idegen nyelvű kategória.

Original Screenplay

Adapted Screenplay

Actress in a Supporting Role

Costume Design

Production Design

Makeup and Hairstyling

Cinematography

Film Editing

Sound Editing

Sound Mixing

Visual Effects

Animated Short Film

Animated Feature Film

Actor in a Supporting Role

Documentary Short Subject

Documentary Feature

Live Action Short Film

Foreign Language Film

Original Song

Original Score

Directing

Actress in a Leading Role

Actor in a Leading Role

Best Picture

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!