szerző:
hvg.hu

Facebookon dühöngenek azok a nézők, akik alig láttak valamit a táncosokból az első sorokban.

A szombati Royal Russian Ballet - Hattyúk Tava előadás után sokan reklamálnak az esemény Facebook-oldalán, mivel elmondásuk szerint csak deréktól felefelé látták a művészeket az első 17 sorból.

"Sajnálatos módon, keserű szájízzel kellett távoznom e gyönyörű előadásról és nem az előadók tehettek róla. A földszinti ülőhelyekről csak deréktól felfelé lehetett látni az előadókat, ami egy kabaré esetében nem rossz, hiszen azt hallgatni kell. Azonban egy balett előadáson szeretnék látni deréktől lefelé is hiszen a lábmunka az egyik legszebb része ennek a műfajnak. Aki ott volt, az érti miről is beszélek, aki meg a vasárnapi előadásra megy az vagy vigyen magával egy ülésmagasítót, vagy már az első felvonást is állva nézze a bejáratból, mint ahogy mi tettük 14 000 Ft-ért" - írta az egyik néző.

©

A szervezők, a Mania Promotion az Index cikke szerint elismerték, hogy volt technikai problémájuk az előadással az egyik zónában. "Azonnal reagáltunk a problémára, és felajánlottuk összes nézőnek, hogy kicserélhetik a helyeiket. A vasárnap esti előadáson a még jobb minőség érdekében kivetítőket biztosítunk. Az előadás nagyon sikeres a környező országokban, mint például Szlovákiában és Csehországban is, reméljük, Magyarországon is az lesz".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!