szerző:
hvg.hu

Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams azt nyilatkozta, nyitott lenne az ötletre.

Máris beindultak az újabb teóriák, miszerint Az ébredő Erő két szereplője, Finn és Poe Dameron meleg karakterek valójában. "A Star Wars számomra a lehetőségek felfedezéséről szól, ezért szűklátókörűek lennénk, ha ebben az univerzumban nem lenne homoszexuális karakter"  - nyilatkozta J.J. Abrams, a legújabb Star Wars film rendezője.

©

Abrams már azért is bőven kapott korábban, hogy John Boyega személyében egy fekete színészt tett főszereplővé, mint ahogy sokaknak az sem nyerte el a tetszését, hogy az új hős, Rey (Daisy Ridley) egy nő. De a rendezőt nem érdeklik az ellenvetések,  szerinte a Star Wars univerzumnak a körülöttünk lévő világot és embereket kell tükröznie.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!