szerző:
hvg.hu

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gesztusra is lesz figyelme Bud Spencernek: magyar-angol nyelvű köszöntőt rakott ki Facebook-oldalára az Oscar-díj elnyerése alkalmából. Gábor Zsazsa ugyancsak gratulált a családja által kezelt oldalon.

Jo Reggelt to my fans in Hungary and congratulations for the best foreign language film 2016!!www.budspencerofficial.com

Közzétette: Bud Spencer Official – 2016. február 29.

Congratulation to the Son of Saul / Saul fia for winning the best foreign movie Oscar 34 év utan ismét magyar siker az Oscaron !!#magyarhollywood #congrat #oscar #bestmovie #gratula #sonofsaul

Közzétette: Zsa Zsa Gabor – 2016. február 28.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!