szerző:
MTI

A pompeji régészeti ásatások területén levő ókori színházban ad koncertet júliusban Elton John – jelentették be pénteken az olasz szervezők.

Elton John hivatalos honlapján még nem tüntették fel a pompeji koncertet, de az olasz szervezők szerint július 12-én lesz, a Wonderful Crazy Night című új albumot bemutató világkörüli turné egyik állomásaként.

A bejelentésből nem derül ki, hogy Elton John a két éve megnyitott úgynevezett Nagyszínházban koncertezik, vagy a pompeji kör alakú amfiteátrumban.

A szintén ókori műemlék restaurálását 2010-ben fejezték be. A kétezer férőhelyes amfiteátrumban lépett fel a Pink Floyd 1971-ben.

A Kr.e. 2. században épült szabadtéri Nagyszínházban nyaranta rendszeresen rendeznek színházi és operaelőadásokat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!