szerző:
hvg.hu

A szervezők kitalálták, hogyan kárpótolják azokat, akik az első sorokban ülve nem látták rendesen a táncosokat szombaton a Royal Russian Ballett előadásán a Budapest Kongresszusi Központban. A Hattyúk tava volt műsoron, de sokan nem látták a táncosok lábát, pedig a lábtechnika igen fontos része a balettnek.

Az Index írta meg, hogy a múlt szombati előadáson az első szekcióban csak akkor lehetett a balettosok lábát látni, ha a fejük fölé emelték, ezért az előadásról sokan hazamentek. Pedig nem volt olcsó ide a jegy, 13 ezer forintba került.
A jegyeket árusító Ticketportáltól azt közölték, hogy megvizsgálták a február 27-i és 28-i előadások körülményeit, és rendezvény szervezője, a Mania Promotion s.r.o. úgy döntött: visszafizetik a jegy árának felét azoknak a nézőknek, akik a nézőtér bizonyos földszinti, nem emelkedő szektoraiba vásároltak jegyet. Ez konkrétan a földszint közép 4-17+E sorokat, a földszint jobb 1-16+E sorokat és a földszint bal 1-16+E sorokat érinti. A nézőtér többi részére ezen visszafizetés nem vonatkozik – tették hozzá.
Legkésőbb március 11-ig kell visszaküldeni postán a jegyeket a Ticketportal központi jegyirodájának címére. A küldeményhez csatolni kell az eredeti jegyeket, a banki adatokat valamint a vásárló telefonos, e-mailes elérhetőségeit.
Az otthon kinyomtatott jegyek esetében a jegyvásárlást lebonyolító számlájára a bank visszafordítja a megfelelő összeget, jegyirodában vásárolt jegyek esetén utalásra kerül az összeg. Azt ígérik, hogy legkésőbb március 31-ig minden utalás és visszafordítás megtörténik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!