szerző:
hvg.hu

Az Operaház cáfolta a Magyar Narancs információját.

A Magyar Narancs cikke után az Operaház honlapjára frissen felkerült információkból sok minden nem derül ki, de annyit már biztosan tudunk, hogy a zeneszerző Ákos alkotótársa Ókovács Szilveszter a teátrum főigazgatója lesz, aki a darab koncepciójáért lesz felelős, a  látványért pedig Kiss Sándor. a darabot pedig Novák Tamás rendezi majd.

Az Operaház később sajtóhibára hivatkozva cáfolta, hogy Ákosé lenne a darab.

műsorfüzet szerint november 4-éig összesen 10-szer játsszák majd a kamaradarabot az Operában a pontos szereposztás még nem ismert.

Az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulója alkalmából egyébként idén emlékévet hirdetett a kormány, amiért Schmidt Mária kormánybiztosként felel, fővédnöke pedig Kövér László, az Országgyűlés elnöke lesz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!