szerző:
hvg.hu

Egy ártatlan, régi képnek indult, amellyel az egyik Facebook-oldal szerette volna a friss Oscar-díjas színészt ünnepelni. Ehelyett egészen más miatt lett népszerű a fotó.

A History in Pictures nevű Facebook-oldal még március 1-én, nem sokkal az Oscar-gála után tette közzé ezt a képet Leonardo DiCaprióról és szüleiről.

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Posted by History In Pictures on Tuesday, 1 March 2016
Azonban ha elkezdjük a kommenteket nézni, akkor az látszik, hogy a többséget teljes mértékben hidegen hagyja a kis DiCaprio, sokkal inkább édesanyja, Irmelin hónalja körül folyik a diskurzus. Van, aki undorítónak tartja, van aki nem érti, mi ezzel a baj, és persze ahogy az a Facebookon lenni szokott, a lavina elindult, és kész ideológiai vita kerekedett a dologból. Szerintünk érdemesebb a boldog családra koncentrálni a képen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!