szerző:
MTI

A Harry Potter írója egy honlapon most egy képzeletbeli amerikai varázslóiskoláról, az Ilvermornyról fog írni egy honlapon.

Négy részletben mutatja be keddtől egy észak-amerikai varázslóiskola történetét J. K. Rowling, a Harry Potter-regényfolyam szerzője a honlapján.

A négy napon át – keddtől péntekig – a Pottermore.com honlapon részenként megjelenő írások a mozikban ősszel debütáló Legendás állatok és megfigyelésük című filmhez szolgálnak izgalmas adalékokkal.

A Pottermore.com bejelentése szerint a Magic in North America (Varázslat Észak-Amerikában) című sorozat az amerikai varázslóiskolát, Ilvermornyt mutatja be. Potter-történetek rajongói megismerkedhetnek a varázslóvilág mindeddig felfedezetlen sarkával – ígérte honlap.

J. K. Rowling számos új munkán dolgozott az utóbbi időben, legutóbb részt vett a Harry Potter and the Cursed Child című színházi produkció létrehozásában, és bűnügyi regényei is megjelentek Robert Galbraith álnéven.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!