szerző:
hvg.hu

Bakács Tibor Settenkedő az általa vezetett műsorban cigányozta le a miniszterelnököt. A rádió alapértékeivel ellentétesnek tartotta ezt a megnyilvánulást, ezért további döntésig elköszöntek a műsorvezetőtől, és a műsor további munkatársaitól.

Az ominózus rész a Tilos Rádió Honthy és Hanna című műsorában hangzott el. A beszélgetős műsort többekkel együtt és vezető Bakács Tibor Settenkedő nem csak Orbán Viktort találta meg, de kitért a műsort korábban vezető Gerlóczy Ferenc zsidóságára is az adásban, aki később a Facebookon határolódott el az ügytől.

A Tilos Rádió Facebook-bejegyzésben reagált az eseményekre. A műsorvezetőket és a műsor munkatársait  további döntésig felfüggesztették. A teljes indoklás így szól:

A Tilos Rádió kuratóriuma a Honthy és Hanna című műsort és munkatársainak műsorkészítői jogosultságát a Tilos alapérté...

Posted by Tilos Rádió on Tuesday, 8 March 2016

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!