szerző:
hvg.hu

Nem érezte jól magát a Magyar Filmhét után, ezért kivizsgálásra feküdt be a kórházba Törőcsik Mari – írja a Ripost.

A bulvárlap munkatársa telefonon érte el a Nemzet Színészét. Törőcsik Mari elmondta, hogy vizsgálják az orvosok, de szerinte ez az ő korában már nem különös. Nem érezte jól magát a Magyar Filmhét után, ezért jobbnak láttam, ha befekszik – tette hozzá.

A beszámoló szerint éppen kezdődött a főorvosi vizit, így Törőcsik Mari már csak annyit tudott kérni, hogy hívják később, úgy gondolta, három napig biztosan kórházban lesz.

Törőcsik Mari november 23-án ünnepelte 80. születésnapját, a Nemzeti Színházban gáleseten köszöntötték fel.

A Nemzeti Színházban március 20-án lesz Brecht Galilei élete című darabjának bemutatója, a több mint ötven szereplő között ott van Törőcsik Mari is. Emellett játszik még Ibsen Brandjában.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!