szerző:
hvg.hu

A Disney-főnök Bob Iger ejtette el egy konferencián, hogy Han Solo hű társa is részese lesz a 2018-as eredettörténetnek.

A Disney, mint arról beszámoltunk, beláthatatlanul hosszú távon tervez a Star Warsszal, de egyelőre csak öt filmről tudjuk biztosan, hogy elkészülnek. Pontosabban a Star Wars 7-et ugye már bemutatták, jelenleg is forog a 8. rész, és a 9. epizódról is tudjuk már, hogy a Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow készíti.

A számozott részek közti években két különálló film érkezik – A Star Wars Story megkülönböztető alcímmel ellátva –, elsőként idén decemberben Rogue One, amely közvetlenül a negyedik rész előtt játszódik, és a Halálcsillag terveit ellopni készülő lázadócsapat történetét meséli el, Gareth Edwards (Godzilla) rendezésében.

©

A másik, 2018-ban mozikba kerülő köztes film Han Solo eredettörténetét mutatja majd be, erről a projektről még nem sokat tudunk, azon kívül, hogy a Lego kalandot és a 21 és 22 Jump Streetet is készítő Christopher Miller–Phil Lord páros írja és rendezi, illetve kikerült egy lista is a fiatal Solo szerepére pályázó esélyesekről is.

Most Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója ejtett el egy új infót, a Deutsche Bank média, internet és telekommunikációs konferenciáján, amikor azt mondta, hogy készül egy film "Han Solo és Csubi eredettörténetéről" – azaz bebizonyosodott minden rajongó vágya, és Csubakka is részese lesz a Han Solo-film történetének.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!