szerző:
hvg.hu

Az Anton Vezuv zenekar dalához készült a hetvenes éveket idéző remek videoklip, a főszerepben a színésznővel, akit a Makranczi Zalán által alakított kém csábít el.

Az Anton Vezuv még 2014-ben jelentette meg Into The Sea című albumát (itt végighallgatható teljes egészében), ezúttal azonban friss klipet kapott az egyik rajta szereplő szám, a Far Camp Song. A hetvenes évek francia detektívfilmjeit, a  film noir és az újhullám stílusjegyeit egyesítő klipben Osvárt Andrea és Makranczi Zalán tűnik fel a két fő szerepben.

A klipet rendező Szabó Áron már korábban is remek videókat készített más magyar zenekaroknak: a  Žagar Dream Of A Machine-je, vagy a Dope Calypso iszonyú szórakoztató B kategóriás, technicolor mozikat idéző Goodbye Monkey-ja is az ő nevéhez fűződik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!