szerző:
hvg.hu

Ötödik évadjára készül a Budapest Park, olyan fellépőkkel, mint a Quimby, a Punnany Massif, vagy Billy Talent, Zaz, Thomas Anders vagy a Scooter.

Csak a Park nagyszínpadán lép fel a 25 éves Quimby, a hazai drum and bass nagyágyúi, a Brains, a szöveggyáros páros Majka és Curtis, itt csápolhatunk a Wellhello #elnöki koncertjére, de az új nagylemezét turnéztató Halott Pénz is csak ezen a fővárosi bulihelyen köszön majd úgy, hogy Hello lányok. Az Irie Maffia budapesti klubkoncertjeinek szintén az örökké fesztiválhangulatú szórakozóhelyet választotta helyszínül, de a Vad Fruttik is csak itt ad önálló koncertet a fővárosban.

A Punnany Massif rajongói idén a VOLT, a Sziget, a Balaton Sound és a Strand fesztiválokon kívül csakis a Budapest Parkban tehetik fel a kezüket, ahol viszont négyszer is lehet majd velük találkozni.

©

A sort a „Nyárindító Punnany hétvége nyitja” rögtön egy dupla bulival, ahol május 13-án és 14-én a Fel kislemez-trilógia második részének bemutatójára és az idén tízéves Körkorkép lemez újrabemutatójára tombolhatunk.

És talán a név kötelez, de a Budapest Bár sanzonbrigád is csak itt lép fel az összes énekesével, hogy igazi 20-as évekbeli szalonná varázsolják dalaikkal a táncteret.

A hazai nagyok mellett pedig – ahogy már megszokhattuk – ezúttal is izmos külföldi line up-pal készül a Park. A már bejelentett nevek között olyan előadók szerepelnek, mint Billy Talent, a bájos Zaz, Damian Jr. „Gong” Marley, a Killswitch Engage, az Architects, Thomas Anders of Modern Talking és a közönség kedvenc Scooter, akik már a nyitóhétvégén tiszteletüket teszik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!