szerző:
hvg.hu

A WNTS nevű hiphop-punkrock formáció első szerzeménye már emlékezetes és kemény rímekkel küldte el melegebb éghajlatra a közmédiát. Azóta kijött még néhány hasonló dal, amelyekben feltűnik László Petra, Hosszú Katinka, egy vak komondor, a keményen dolgozó kisember, és Thomas, a gőzmozdony is.

„Üdv, még több tökösség! Még több közmédiázás és habonyozás! Itt a WNTS első EP-je, rajta valószínűleg az egyetlen hiphop-dallal Magyarországon, amiben egyszerre szerepel Dárdai, Hosszú Katinka, Habony Árpád, Szaniszló Ferenc és a Várkert bazár” – ajánlja hatszámos EP-jét a WNTS.

Ha tehát vidám, de dühös közérzeti dalokkal akarja feldobni a keddjét, ide kattintson:

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!