szerző:
hvg.hu

Fluor és Diaz Apuveddmegjét dolgozta fel a Kispál és Kiscsillag-exdobos, Mihalik Ábel-féle 70% Water Projekt. Metál.

Az Apuveddmeg amellett, hogy a legjobb animációs videó lett tavaly az első Magyar Klipszemlén már 17 millió megtekintésen túl jár a Youtube-on. A „B.O.S.S. hestegszveg” anno valamit nagyon eltalált, a 70% Waterrel pedig most egészen új szintre léphetett.

A Wellhello-jelenségről Fluor Tomival és Diazzal tárgyaltunk 2015 elején, Mihalik Ábellel pedig nemrég beszéltünk arról, mi vár rá a Kiscsillag után, és hogyan tekint a szakállas jövőbe Drastik Putto nevű zenekarával.

A 70% Water Projekttől kaptunk még egy friss videót saját számmal is, ez a Debilla.

Átdolgozáshoz Fluor korábban is szolgáltatott jó alapanyagot: a hírnevet hozó Mizu Kesh-féle coverjét eleinte többen ismerték, mint az eredetit.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!