szerző:
hvg.hu

Kulka Jánost kedd este vitték kórházba, azóta megműtötték, és túl van az életveszélyen – közölte a Blikk. A Katona József Színház szerint a színész állapotáról a család kérésére nem adhatnak információt.

Megműtötték Kulka Jánost, az állapota stabil - írta a Blikk, amely korábban arról számolt be, hogy a színészt kedden este kórházba vitték. Akkor először a Honvédkórházba szállították, majd mentővel vitték át az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol most is kezelik. A lap információi szerint Kulka János állapota súlyos, életmentő beavatkozásra volt szükség.

A Katona József Színház közleményt adott ki szerdán 10 óra előtt a színész állapotáról.

"Sajnálattal értesültünk arról, hogy társulatunk színművészét kedd este kórházba szállították. Állapotáról a család kérését tiszteletben tartva információt nem tudunk adni. Az esetleges műsorváltozásokról a művész úr állapotának alakulása ismeretében döntünk, erről a későbbiekben tájékoztatást adunk. A Katona teljes társulata minél előbbi gyógyulást kíván Kulka Jánosnak!" – olvasható a színház honlapján.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!