szerző:
hvg.hu

Demjén Ferenc az Itt élned, halnod kell Hősök terei előadása után szenvedett balesetet, ő maga sem emlékszik pontosan, hogy. Súlyos gipsszel, de megtartja lekötött koncertjeit.

„Az orvosom megnyugtatott, hogy semmi komolyabb bajom nincs, a törés nem súlyos, csak mintha egy sima háztartási balesetet szenvedtem volna” – mondta el Rózsi a Blikknek.

Hozzátette, a gipsz annyiban nehezíti meg a dolgát, hogy nem a jobb, hanem a bal kezében kell tartania a mikrofont.

Demjén egyénként továbbra sem emlékszik, pontosan mi történt vele péntek éjjel. „Még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem. Vártam a taxit, sötét volt, nem vettem észre az akadályt, s elbotlottam valamiben. A vállamra estem, de akkor nem éreztem, hogy nagy baj lenne. Másnap reggel már fájt, bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörött a karom, a vállamtól a csuklómig begipszeltek.”

Még vannak fájdalmai, szoknia kell a gipszet, de szombaton már szeretne színpadon állni.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!