szerző:
MTI / hvg.hu

Joe Perry épp egy másik bandával lépett fel, amikor rosszul lett.

Kórházba kellett vinni Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát, aki egy New York-i koncerten lépett fel, amikor rosszul lett helyi idő szerint vasárnap este.

Perry este fél tízkor lépett fel Johnny Depp-pel és Alice Cooperrel, valamint kísérőzenekarukkal, a Hollywood Vampires együttessel a brooklyni Coney Islandon, a Ford Amfiteátrumban. A gitárost egy Coney Islanden lévő kórházba vitték, az intézmény szóvivője közölte, hogy a 65 éves Perryt kivizsgálják.

A Hollywood Vampires lemezkiadójának képviselője, Sujata Murthy megnyugtatta a zenész rajongóit, hogy Perry állapota "stabil, jelenleg pihen". Cooper egy Twitter-bejegyzésben erősítette meg, hogy kollégája jól érzi magát, és a családja is vele van.

A koncert egyik nézője egy közösségi oldalra posztolt egy felvételt, amelyen látható, hogy Perry egyszer csak leül a színpadon egy dobogó sarkára, abbahagyja a gitározást, majd a szám közepén otthagyja a műsort, és kibotorkál a színpad hátterében. Miközben a  számot a többiek tovább játszották, a videón látszik, ahogy Perryt hátul kiviszik a színpadról. Az együttes Perry távozása után folytatta az előadást.