szerző:
hvg.hu

Augusztus 14-én este 8-kor indul el a TV2 új csatornája, az Izaura TV.

Az Izaura TV-n olyan klasszikusok futnak majd, mint a Vad angyal, de új sorozatokkal is készülnek – közölte a TV2.

Vasárnap első epizódjával jelentkezik például Az éjszaka királynője, amelyet két további premiersorozat is követ, a Victoria, a rabszolgák megmentője és A fekete özvegy. Az éjszaka királynője című török sorozatban az egyébként a rivális RTL Klubon futó Szulejmán népszerű sztárjával, a Hürremet alakító Meryem Uzerlivel találkozhatnak majd a nézők.

"Az elmúlt években a TV2 délutáni telenovellasávja rendkívüli népszerűségnek örvendett, nálunk futottak az ország legnézettebb romantikus sorozatai. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt kiterjesztve, egy 24 órás csatornát hozunk létre, amelynek egyedülálló, nemzetközi sikerprodukciókat bemutató műsorkínálatára a telenovellák rajongói már régóta vártak. Célunk, hogy a csatorna rövid időn belül a műfaj kedvelőinek első számú választásává váljon" – idézte a TV2 közleménye Fischer Gábort, a csoport kábelcsatorna programigazgatóját.

Az arculati elemek kiválasztásánál az elsődleges célcsoportra, azaz a női oldalra fókuszáltak, így az Izaura TV fő színében a lila és annak különböző árnyalatai dominálnak.

Az animáció tervezésénél az volt a cél, hogy az érzelmeket kép formájában is megjelenítsék, a csatorna tematikáját figyelembe véve. Így esett a választás a vízben szétfolyó tintára, amely a közlemény megfogalmazása szerint lendületes, változatos, sejtelmes, titokzatos és lágy; illetve vizuálisan is egyedi és végtelen variációs lehetőséggel rendelkezik. 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!