szerző:
hvg.hu

A tévésorozatok és a Guy Ritchie-féle filmek után most a már bizonyított Will Ferrell–John C. Reilly-páros hozza el nekünk a Sherlock-sztorit.

Ferrell és Reilly nemcsak őrülten viccesek együtt, de úgy tűnik, vonzzák is a kínos magyar fordításokat, ugyanis eddigi két közös filmjüket Taplógáz és Tesó-tusa címmel hozták be a hazai mozikba.

A Holmes and Watson című projektet viszont nehéz lenne meggyalázni egy csavaros magyar címmel – talán egyértelmű, de Sherlock Holmes és Dr. Watson bőrébe bújik majd a két színész, a rendező pedig a Hülyék paradicsoma és a Trópusi vihar forgatókönyvét is társként jegyző Etan Cohen lesz (akit nem illik összekeverni a Coen-tesók Ethan nevű felével).

Az utóbbi időben kicsit Sherlock-csömörünk lehet, tévében a BBC-s Sherlock és a CBS-es Sherlock és Watson a két legismertebb, filmen pedig két részben is foglalkozott Arthur Conan Doyle karakterével Guy Ritchie, de 2015-ben az öreg Sherlockot is megismerhettük, a Mr. Holmes című filmben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!