szerző:
MTI

Jo Nesbo világhírű norvég krimiíró többéves szünet után újra Harry Hole-regényt ír.

A The Thirst (A szomj) című epizód a Harry Hole-sorozat 11. darabja lesz, a norvég könyvesboltokban 2017. március 21-től lehet majd kapni - tette közzé az Aschehoug kiadó hétfőn. Az oslói nyomozó most egy sorozatgyilkos nyomába ered, aki a Tinder társkereső alkalmazást használó fiatal nőket öl meg.

"Újra visszatértem Harry Holéhoz, ő az én lelki társam" - idézte a közlemény az 56 éves szerzőt, akinek az iszákos nyomozóról szóló, 1997 és 2013 között megjelent bűnügyi történeteit 51 nyelvre fordították le és világszerte több mint harmincmillió példányban ad

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!