szerző:
MTI

Jo Nesbo világhírű norvég krimiíró többéves szünet után újra Harry Hole-regényt ír.

A The Thirst (A szomj) című epizód a Harry Hole-sorozat 11. darabja lesz, a norvég könyvesboltokban 2017. március 21-től lehet majd kapni - tette közzé az Aschehoug kiadó hétfőn. Az oslói nyomozó most egy sorozatgyilkos nyomába ered, aki a Tinder társkereső alkalmazást használó fiatal nőket öl meg.

"Újra visszatértem Harry Holéhoz, ő az én lelki társam" - idézte a közlemény az 56 éves szerzőt, akinek az iszákos nyomozóról szóló, 1997 és 2013 között megjelent bűnügyi történeteit 51 nyelvre fordították le és világszerte több mint harmincmillió példányban ad

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!