szerző:
hvg.hu

Hamarosan érkezik a veterán dalnok új, sorrendben tizennegyedik stúdióalbuma.

A nyolcvankettedik születésnapját szerdán ünneplő kanadai dalszerző-énekes új dala, a You Want It Darker a hamarosan megjelenő, azonos című, kilenc számot tartalmazó új nagylemezét vezeti fel.

A szerzemény egy részlete júniusban már felhangzott Birmingham bandája (Peaky Blinders) című sorozatban.

 

A hírek szerint egy hónap múlva megjelenő, meglehetősen sötét tónusú album producere a legendás dalnok fia, Adam Cohen volt (aki maga is dalszerző énekes).

A lemezen szerepel annak a montreali zsinagógának a kórusa, ahol annak idején Cohen Bar-micvóját tartották. A dalszerző alkotótársa, Patrick Leonard szerint egyébként Cohen már dolgozik következő stúdióalbuma anyagán, ami a hírek szerint egy kamarazenekarra hangszerelt dalcsokor.

Cohen legutóbbi sorlemeze, a Popular Problems 2014-ben jelent meg.

És akkor, íme a dal teljes egészében:

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!