szerző:
hvg.hu

Mai Class FM: van is Morning Show, meg nincs is.

A Class FM szerdán, az utolsó élő Morning Show elhangzása után gyorsan kicserélte a Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit, Vadon Janit is ábrázoló Facebook-képét egy másikra, amelyiken a Morning Show műsorvezetői már nem láthatók.

A két nappal a rádió sugárzásának megszűntetése előtt furcsa körülmények között elhangzó utolsó élő reggeli műsor után csütörtökön is Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel, Vadon Janival keltek, akik a rádióra kapcsoltak: korábbi Morning Show-adásokból válogattak a szerkesztők.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!