szerző:
hvg.hu

James Corden ezúttal Madonnát furikázta New Yorkban, hogy a kocsiban végigtombolják az énekesnő életművének leghíresebb számait.

Valószínűleg a Carpool Karaoke-sorozat egyik legnépszerűbb része volt az utolsó, Madonnával felvett kocsikázás. Miközben az énekesnő arról is beszél a negyedórás epizódban, hogy nem dohányzik, nem iszik és nem bulizik, és elég unalmas életet él, az epizód minden, csak nem unalmas. Megtudhatjuk például volt-e kis afférja Madonnának Michael Jacksonnal, és persze a Vogue-tól a Musicig több sláger is elhagzik az életműből.

A First Lady hatalmasat riszált a leghíresebb anyósülésen

Ezúttal csak a Fehér Ház udvarában vehették fel James Corden késő esti show-jának legnézettebb részét.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!