szerző:
hvg.hu

A nagy sikerű Így jártam anyátokkal női szemszögből készülő változata már 2017-ben a képernyőkre kerülhet.

Bár 2014-ben már egyszer bejelentették, hogy Greta Gerwig (Frances Ha, Mistress America, Jackie) főszereplésével és Meg Ryan narrációjával készül az Így jártam anyátokkal című népszerű szitkom női szemszögből előadott változata, a leforgatott pilotot végül a CBS nem rendelte be sorozatnak.

Most viszont a Variety szerint mégis elkészülhet a sorozat, az eddigi How I Met Your Dad munkacím helyett How I Met Your Father címmel. Gerwig és Ryan már nem részesei a projektnek, a készítők viszont ígéretesek: Isaac Aptaker és Elizabeth Berger jelenleg az új Golden Globe-kedvenc This Is Us című szérián dolgoznak.

Egyelőre ennyit tudni a projektről, illetve azt, hogy a 20th Century Fox tévéstúdiója készíti elő, akik az Így jártam anyátokkal hangulatát próbálják elkapni, de nem ragaszkodnak a CBS-hez, így több csatornánál is házalni fognak, hogy már 2017 őszén adásba kerülhessen a széria – és ezt meg is tehetik, hiszen a tervek szerint egy szereplő sem tér vissza az eredetiből, hanem teljesen új sztori lesz.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!