szerző:
hvg.hu

Amerikai sorozatot adnak csütörtökön a TV2-n Azurák Csaba már betervezett műsora helyett, és így lesz egy héttel később is. Közben úgy tűnik, a köztévés Nika György érkezik Andy Vajna csatornájához.

A múlt héten még azt mondták, január 12-én debütál az 1/1 Azurák Csabával című műsor a TV2-n, majd bizonytalan informácók jöttek az új program indulásával kapcsolatban. Most már a TV2 saját honlapján található műsorújságban sem szerepel a műsor, helyette az NCIS: Los Angeles című sorozatot vetítik. Ugyanígy lesz a január 19-i adásnapon is – vette észre a Bors.

A veterán TV2-s műsorvezető tavaly év elején ment el a Tényektől, már akkor azt mondta, saját műsorán akar dolgozni. Az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos kezébe került csatorna őszre meg is ígérte a műsort, de az csak nem akar elkezdődni. Néhány hete arról volt szó, hogy majd a Mokka megújulásával egy időben indítják Azurák saját műsorát, de a Mokkába csak nem akarnak megérkezni az új műsorvezetők.

A lap úgy tudja, a TV2-höz igazol Nika György, egy régi arc a köztévétől, aki az elmúlt években is dolgozott az MTVA csatornáinál. Vezette a Panorámát, a Parlamenti Naplót és Az Estét, de volt hírigazgató is. Az értesülés szerint a TV2-höz is vezető beosztásba kerülhet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!