szerző:
hvg.hu

Olyan zenét talált, ami pont olyan tiszta, lendületes, energikus, áradó, ahogy a hajója megy most a hullámok között

Mint írtuk, néhány napja megkerülte a magyar hajós a Horn-fokot a november 6-án indult világkörüli hajósversenyen, már teljesítette a táv háromnegyedét, jelenleg a Dél-Atlanti-óceánon hazafelé tart. A napokban hajóját, a Spirit of Hungaryt a mezőny 1-3 leggyorsabb hajói közt regisztrálták.

Fa Nándor naplót vezet az útjáról, ebben most azt is elárulta, milyen zenével üti el az időt a hajóút során.

„Lajkó Félix Mezőjét hallgatom és fantasztikusan rímel az itteni viszonyokra. A hajó bele-bele bólint az utolért hullámokba és ellentmondást nem tűrő módon rohan tovább. A fröccsök méterekre szállnak a levegőben, hogy aztán a fedélzeten, kormányállásban landoljanak, csobog, csorog mindenütt, még a fedezékben sem vagyok igazán védve, a szél befújja a permetet ide is. A zene pont ilyen tiszta, lendületes, energikus, áradó, ahogy a hajóm megy most a hullámok között. Már vagy negyedszer pörög az egész album, de hagyom, mert olyan, mintha az óceán szólna hozzám.”

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!