szerző:
hvg.hu

Egy hónapra bezárt mindkét hely, az Instant legközelebb az Akácfa utcában nyit csak újra.

Szerdán utoljára nyitott ki a Nagymező utcában az Instant nevű szórakozóhely, amely már akkor bejelentette, hogy legközelebb egy hónap múlva a Fogasházzal közös helyszínen fognak csak újranyitni. A Fogas Ház ennek jegyében szintén bezárt egy hónapra, mint írták, hogy teljesen átalakulva nyissanak újra márciusban.

"Ez egy hatalmas változást is hoz az életünkbe, hiszen pár hét múlva az Instanttal karöltve megnyitjuk Budapest legnagyobb zenei és kulturális szórakoztató központját" – tették hozzá.

A We Love Budapest azt írja, a Fogas Ház eddigi helyén, az Akácfa utca 49-51. szám alatt plusz 1200 négyzetméterrel, számos új zenei projekttel és egész héten át tartó nyitvatartással indul újra az összebútorozott két klub március 14-én.

A plusz 1200 négyzetméternek főleg a jó adottságokkal rendelkező pincehelyiség ad majd otthont, de lesz egy 200 férőhelyes underground rockzenei színpad is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!