szerző:
hvg.hu

Brian May leplezte le az új játékot, amelyben a csőd és a börtön elkerülése a fő cél.

"Több mint egy éve fejlesztjük titokban a Queen Monopolyt. A játék májusban kerül a boltokba", írja weboldalán Brian May, a zenekar gitárosa. "Izgatott vagyok, őrület volt dolgozni rajta – olyan, mint lemezt csinálni. Remélem imádni fogjátok!"

Az eredeti Monopoly tematikájával szemben ebben a játékban a zenekar történetének fontosabb állomásait érintik a játékosok, és a zenekart kell felépíteniük a kezdetektől, lehetőség szerint úgy, hogy ne menjenek csődbe és ne kerüljenek börtönbe, adja hírül a Rolling Stone. A játékban szerepelnek a Queen történetének ikonikus vizuális motívumai is: a News Of the World óriási robotja, a Bicycle Race kerékpárja, az I Want to Break Free porszívója, a Hammer to Fall kalapácsa és így tovább.

Ki sem akarták adni kislemezen, a világ egyik legismertebb dala lett

1975-ben, augusztus 24-én kezdte felvenni a Queen együttes a legfontosabb dalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!