szerző:
hvg.hu

Az állatokkal kommunikáló orvosról szóló új filmet a Traffic írója jegyzi majd.

A legelső filmadaptáció, az 1967-es Doctor Dolittle 2 Oscar-díjat is nyert, az 1998-as, Eddie Murphy főszereplésével készült Dr. Dolittle pedig óriási siker volt a mozipénztáraknál, hiszen 294 millió dollárt hozott összesen világszerte, így nem csoda, ha folytatás készül Hugh Lofting híres karakteréből, az állatokkal beszélő orvosról.

Kiderült, az új filmben Rober Downey Jr. játssza majd a főszerepet, a film írója és rendezője pedig a Traffic forgatókönyvét jegyző Stephe. Gaghan lesz - írja a The Guardian.

 

Vasember toronymagasan vezet a legjobban fizetett színészek közt

Ki keresett jobban az elmúlt egy évben? Bradley Cooper vagy Jackie Chan? Leonardo DiCaprio vagy Amitabh Bachchan? Vannak meglepetések a Forbes listáján.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!