szerző:
hvg.hu

Alecia Beth Moore nyolc év után érkezik újra a magyar fővárosba.

A háromszoros Grammy-díjas Pink napjaink egyik legsikeresebb női előadója, 2000-ben megjelent debütáló albuma óta már több mint 60 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. A 2013-as The Truth About Love-ból világszerte több mint 7 millió példányt adott el. Az énekesnő ezután egy időre visszavonult, azonban 2016-ban újra stúdióba ment, és elkezdett dolgozni hetedik lemezén.

Ennek első dala a Just Like Fire volt, ami az Alice Tükörországban című Disney-film zenéje is egyben. És bár 2016 karácsonyán életet adott második gyerekének, Pink nehezen bírja éneklés nélkül: a minap látott napvilágot Siával közös daluk, a Waterfall.

Csupán néhány koncertet jelentett be 2017-re a sztár, és kevés idei koncertjének egyike pont Budapesten lesz, augusztus 9-én, a Sziget Nagyszínpadán.

Pink korábban 2006-ban a Kapcsolat koncerten, majd 2009-ben a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett Budapesten.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!