szerző:
hvg.hu

A zenekar közel egy évet dolgozott az új dalokon.

A hírt a New Musical Express adta közzé, azt azonban még a jól értesült brit popkulturális magazin sem tudja, mikor jelenik meg Josh Homme-ék új nagylemeze.

Az együttes jelenlegi tagságának egy része, Josh Homme zenekarvezető, Dean Fertita és Troy Van Leeuwen – Matt Heldersszel, az Artic Monkeys dobosával kiegészülve – a tavalyi év jelentős részében Iggy Pop Post Pop Depression című albumát turnéztatta; azt a lemezt, melyet egyébként az ő közreműködésükkel, Josh Homme produceri irányításával rögzítette a punk nagyapja. Homme Iggy mellett egy másik popsztárral, Lady Gagával is dolgozott a közelmúltban.

Az év másik felében azonban már az új QOTSA-albumon dolgoztak, mely mostanra készült el. E pillanatban egyelőre annyit tudhatunk, hogy a zenekar több nyári fesztiválon is fellép majd világszerte – ezek közül egyelőre csak a japán Fuji Fesztivált jelentették be Homme-ék.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!