szerző:
hvg.hu

Vujity Tvrtko a vártnál korábban hazaköltözik Magyarországra. Már nyáron rendszeresen feltűnhet az ATV képernyőjén.

Nyáron már rendszeresen feltűnik az ATV képernyőjén Vujity Tvrtko: a Heti Napló című műsorba ugrik be majd Sváby András helyett – adta hírül pénteken a Bors.

A lap értesülései szerint Tvrtko hamarosan hazaköltözik Amerikából, ahol jelenleg él. Korábban arról volt szó, hogy csak ősszel tér haza.

Meg nem erősített hírek szerint Tvrtko nemcsak Sváby helyettese lesz az ATV-nél, hanem a reggeli műsorba is beszáll Gajdos Tamás utódjaként. Utóbbi csak nyár végéig vállalta a műsorvezetést, utána főállású híradós lesz.

Németh Szilárd, az ATV volt programigazgatója nem cáfolta a lap értesüléseit. Azt mondta, a veterán tévés már most is szerepel riportjaival az ATV-ben, és "a jövőről is beszélgetnek vele".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!