szerző:
hvg.hu

Az Origo Itthon rovatának Facebook-oldalán kitett – a momentumosok szerkesztőségi látogatásáról szóló - poszthoz szólt hozzá Gerlóczy Márton: „Vegyetek egy kutyát hüjegyerekek”.

Az első válaszüzenet szerint az a kutya magyar legyen, a második viszont a helyesírásra hívta fel a figyelmet: „Tanulj meg írni. Utána szólj hozzá. "j"- "ly".

Gerlóczy erre először annyit jegyzett meg, hogy „lyó, mekpróbállok”, majd egy perc múlva azt, hogy „Na, sikerült! Itt meg is veheted”, és belinkelte a honlapját, amin keresztül a könyveit tudja megvásárolni az író helyesírásáért aggódó kommentelő.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!