szerző:
hvg.hu

A detroiti rendőrség még arról beszélt BBC-nek, hogy az öngyilkosság lehetőségét is vizsgálják, azóta már hivatalossá vált, hogy az énekes önként vetett véget az életének.

Az eddig információk szerint Chris Cornellt egy Detroitban tartott Soundgarden-koncert után találták meg holtan szerda éjjel.

A detroiti rendőrség szóvivője szerint éjfél után kapták a hívást Cornell szállodai szobájából, az énekesre a fürdőszobában talált rá a család egyik közeli ismerőse. A AP-nek később az orvosi vizsgálat elvégzése után erősítették emg, hogy Chris Cornell felakasztotta magát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!