Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Folytatódik a Cannes-i Filmfesztivál korábbi nagy sikereit bemutató sorozatunk, amelyben ezúttal Az ifjú pápa vagy A nagy szépség világhírű rendezőjének alkotását nézhetik meg teljes egészében, kiváló minőségben, szinkronos és feliratos változatban is.

Ahogy azt korábban ígértük, a Cannes-i Filmfesztivállal párhuzamosan, tíz napon át tíz cannes-i sikerfilm online bemutatójával jelentkezünk a Mozinettel közösen indított sorozatunkban. Ezúttal a 2015-ban bemutatott Ifjúságot, a korunk Fellinijeként emlegetett Paolo Sorrentino alkotását tekinthetik meg HD-ben, felirattal vagy szinkronos változatban.

"A cím persze olyan sorrentinósan becsapós, mert az Ifjúság jókora adag humorral és szórakozató intellektussal mesél az öregedésről. A két főszereplő, Michael Caine és Harvey Keitel párbeszédeit öröm nézni: a két karakter Thomas Mann Varázshegyét idézően, hosszú hegyi sétákon szórakoztatja/szekálja egymást, miközben minden egyes pillantásukkal – még utoljára – nagyokat kortyolnak a körülöttük zajló életből. Az Ifjúság szándékosan lassú tempójú, igazi hangulatfilm, de még így is úgy érezhetjük, muszáj újra megnézni, hogy még több mindent felfogjunk belőle" -jellemeztük korábban a filmet.

A film megtekintése ugyanolyan módon zajlik, mint korábban a Saul fia esetében is.

A lenti videó jobb felső sarkában található ikonra, vagy ide kattintva két lehetőségük van (fontos, hogy előtte regisztrálni kell Facebookkal vagy e-mail-címmel a Vimeóra, ez nagyjából pár másodperces művelet):

- 24 órára kikölcsönözhetik a filmet a rent opcióval,

- vagy megvásárolhatják azt a buy lehetőséggel, így bármikor streamelhetik később az Ifjúságot.

Ezután az apply promo code lehetőségnél használják a HVGCannes (a nagybetűk számítanak) kódot, amellyel 1 dollár kedvezmény jár mindkét lehetőségnél. Ez azt jelenti, hogy a kóddal a kölcsönzés 0.99, míg a vásárlás 1,99 dollárba kerül (ez a mai árfolyamon körülbelül 300 vagy 600 forintot jelent).

Az Ifjúság felirattal:

Szinkronosan:

A következő napokban pedig folytatódik a filmmaraton, még további nyolc film online bemutatójával várjuk önöket.

hvg.hu Kult

Jön Az ifjú pápa folytatása: Az új pápa

A Jude Law főszereplésével készült sorozat folytatását is az Oscar-díjas Paolo Sorrentino készíti, de az új évadban már egy másik pápa történetét követhetjük majd.

Bicsérdi Ádám Kult

Isten óvja a világot egy ilyen pápától!

Cigit szívó, kólázó pápa, okostelefonfüggő, fociőrült bíboros a világ legpatinásabb díszletei között – ahogy arra számítani lehetett, Az ifjú pápa című sorozat humorral és élénk fantáziával mutatja be a Vatikán belső életét, de azért komoly kérdéseket is feszeget. Jude Law és Diane Keaton is a legjobbját nyújtja a látványban a Fargót, történetben a House of Cardsot idéző szériában.