Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Folytatódik a Cannes-i Filmfesztivál korábbi nagy sikereit bemutató sorozatunk, amelyben ezúttal Az ifjú pápa vagy A nagy szépség világhírű rendezőjének alkotását nézhetik meg teljes egészében, kiváló minőségben, szinkronos és feliratos változatban is.

Ahogy azt korábban ígértük, a Cannes-i Filmfesztivállal párhuzamosan, tíz napon át tíz cannes-i sikerfilm online bemutatójával jelentkezünk a Mozinettel közösen indított sorozatunkban. Ezúttal a 2015-ban bemutatott Ifjúságot, a korunk Fellinijeként emlegetett Paolo Sorrentino alkotását tekinthetik meg HD-ben, felirattal vagy szinkronos változatban.

"A cím persze olyan sorrentinósan becsapós, mert az Ifjúság jókora adag humorral és szórakozató intellektussal mesél az öregedésről. A két főszereplő, Michael Caine és Harvey Keitel párbeszédeit öröm nézni: a két karakter Thomas Mann Varázshegyét idézően, hosszú hegyi sétákon szórakoztatja/szekálja egymást, miközben minden egyes pillantásukkal – még utoljára – nagyokat kortyolnak a körülöttük zajló életből. Az Ifjúság szándékosan lassú tempójú, igazi hangulatfilm, de még így is úgy érezhetjük, muszáj újra megnézni, hogy még több mindent felfogjunk belőle" -jellemeztük korábban a filmet.

A film megtekintése ugyanolyan módon zajlik, mint korábban a Saul fia esetében is.

A lenti videó jobb felső sarkában található ikonra, vagy ide kattintva két lehetőségük van (fontos, hogy előtte regisztrálni kell Facebookkal vagy e-mail-címmel a Vimeóra, ez nagyjából pár másodperces művelet):

- 24 órára kikölcsönözhetik a filmet a rent opcióval,

- vagy megvásárolhatják azt a buy lehetőséggel, így bármikor streamelhetik később az Ifjúságot.

Ezután az apply promo code lehetőségnél használják a HVGCannes (a nagybetűk számítanak) kódot, amellyel 1 dollár kedvezmény jár mindkét lehetőségnél. Ez azt jelenti, hogy a kóddal a kölcsönzés 0.99, míg a vásárlás 1,99 dollárba kerül (ez a mai árfolyamon körülbelül 300 vagy 600 forintot jelent).

Az Ifjúság felirattal:

Szinkronosan:

A következő napokban pedig folytatódik a filmmaraton, még további nyolc film online bemutatójával várjuk önöket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Kult

Jön Az ifjú pápa folytatása: Az új pápa

A Jude Law főszereplésével készült sorozat folytatását is az Oscar-díjas Paolo Sorrentino készíti, de az új évadban már egy másik pápa történetét követhetjük majd.

Bicsérdi Ádám Kult

Isten óvja a világot egy ilyen pápától!

Cigit szívó, kólázó pápa, okostelefonfüggő, fociőrült bíboros a világ legpatinásabb díszletei között – ahogy arra számítani lehetett, Az ifjú pápa című sorozat humorral és élénk fantáziával mutatja be a Vatikán belső életét, de azért komoly kérdéseket is feszeget. Jude Law és Diane Keaton is a legjobbját nyújtja a látványban a Fargót, történetben a House of Cardsot idéző szériában.