szerző:
hvg.hu

A magyar származású zenész barátjaként emlékezett a Soundgarden énekesére.

"Nagyon szomorú dolog arra ébredni, hogy az egyik jó ismerősöd nincs többé. Chris nagyszerű zenész és csodálatos apa volt. Emlékszem egyszer majdnem lekéste a Soundgarden teltházas Los Angeles-i koncertjét a Wilternben, mert a kislánya madara kirepült a házból. Azt mondta, nem mehet el így otthonról, és addig keresi a madarat a kislányával, amíg meg nem lesz. Négy órán keresztül kutattak a madár után de megtalàlták. Ilyen ember volt ő" - jellemezte a szerda éjjel öngyilkosságot elkövető Cornellt Téglás Zoltán, a civilben rehabok létrehozását is segítő zenész a Facebookon.

Mint ismert, Chris Cornell egy detroiti Soundgarden-koncert után akasztotta fel magát egy hotelben. 52 éves volt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Pogonyi Nóra Élet+Stílus

„Szeretetből csinálnak drogost a saját gyerekükből”

A kaliforniai Ignite együttes magyar származású frontembere drog- és alkoholrehabilitációs intézmények létrehozásában vesz részt. A származására köztudottan büszke Téglás Zoltán Amerika után Magyarországon is szeretne rehabot létrehozni.