Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

A Cannes-i Filmfesztivállal párhuzamosan zajló, visszatekintő filmmaratonunk újabb részében a fesztiválon 2016-ban bemutatkozó, különös thrillert, A szobalányt nézhetik meg most teljes egészében, jó minőségben.

A szobalányt sokan hiányolták a legjobb külföldi filmek Oscar-jelöltjei közül, de az amerikai ízlésnek valószínűleg túl merész volt Park Chan-wook a harmincas évek Koreájában játszódó, a történetben több csavart is rejtő filmje. A 2016-os Cannes-i Filmfesztiválon bemutatkozó mozi sokak szerint az Oldboy után igazi kultrendezővé váló Chan-wook életművének kiemelkedő darabja, egy furcsa szerelmi háromszöggel a középpontban, amit most a Mozinettel közösen indított sorozatunkban nézhet meg teljes egészében, kiváló minőségben, magyar felirattal.

A film megtekintése ugyanolyan módon zajlik, mint korábban a Saul fia vagy az Ifjúság esetében is.

A lenti videó jobb felső sarkában található ikonra, vagy ide kattintva két lehetőségük van (fontos, hogy előtte regisztrálni kell Facebookkal vagy e-mail-címmel a Vimeóra, ez nagyjából pár másodperces művelet):

- 24 órára kikölcsönözhetik a filmet a rent opcióval,

- vagy megvásárolhatják azt a buy lehetőséggel, így bármikor streamelhetik később A szobalányt.

Ezután az apply promo code lehetőségnél használják a HVGCannes (a nagybetűk számítanak) kódot, amellyel 1 dollár kedvezmény jár mindkét lehetőségnél. Ez azt jelenti, hogy a kóddal a kölcsönzés 0.99, míg a vásárlás 1,99 dollárba kerül (ez a mai árfolyamon körülbelül 300 vagy 600 forintot jelent).

A következő napokban pedig folytatódik a filmmaraton, még további hét film online bemutatójával várjuk önöket minden este.

Bicsérdi Ádám Kult

Indul Cannes, nézze velünk 10 napon át a fesztivál korábbi sikerfilmjeit

Szerdán elkezdődik a legnívósabb filmfesztivál több magyar szereplővel is, ezzel párhuzamosan a hvg.hu-n az utóbbi évek cannes-i sikereit nézheti meg kiváló minőségben, egy mozijegy árának töredékéért a Mozinettel közösen indított sorozatunkban. Elsőként 2015 cannes-i nagy durranását, a Saul fiát pótolhatja, vagy nézheti újra.